Wij hebben wat te vieren! Wij hebben het vernieuwde VGO keurmerk Vastgoedadviseur behaald op alle vier de disciplines met een hele mooie score. Het VGO-keur is een certificaat voor duurzaam vastgoedonderhoud. Talen Vastgoedonderhoud behoort daarmee tot de top van Nederlandse onderhoudsbedrijven.

Verscherpte criteria

Ondanks de geheel vernieuwde en aangescherpte regels van het keurmerk, scoorden wij zeer hoog binnen de disciplines gevel, dak, interieur en installatie. Dat betekent dat wij ons de afgelopen jaren verder hebben ontwikkeld. ‘We zijn uiteraard erg blij dat we het keurmerk mogen blijven voeren. Het VGO-keur bevestigt dat we op hoog niveau werken en kiezen voor duurzame kwaliteit. Bovendien benadrukt het dat we dat binnen het complete pakket van onderhoud, renovatie én transformatie doen,’ aldus directeur-bestuurder Martin Talen. ‘Daardoor mogen wij ons Vastgoedadviseur noemen!’

Resultaatgericht samenwerken

Samenwerken met een bedrijf met het VGO-keur betekent samenwerken met onderhoud- en renovatieadviseurs die gegarandeerd zorgen voor vooraf vastgestelde prestaties van een onderhoudscyclus. De adviseurs ontwikkelen een visie op onderhoud op de lange termijn, treden op als sparringpartner en ‘ontzorgen’ de opdrachtgever. Deze vakprofessionals werken verschillende duurzame langetermijnscenario’s uit, rekening houdend met waardeontwikkeling én mens en milieu. Bovendien sluit het keurmerk naadloos aan op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken (RGS)’. De leidraad is een procesbeschrijving om kwaliteit meetbaar en bespreekbaar te maken, gebaseerd op de vastgoedstrategie van de opdrachtgever. Talen Vastgoedonderhoud heeft meer dan 250 RGS-projecten in beheer.

VGO-keur

Het VGO-keurmerk is voor opdrachtgevers dé manier om bedrijven te selecteren voor vastgoedonderhoud en renovaties aan gebouwen en woningen. VGO-keur staat voor resultaatgericht samenwerken met financieel gezonde ondernemingen die specifieke kennis hebben verworven, hun organisatie daarop hebben ingericht en tevreden opdrachtgevers hebben. In de onderhoudsbranche is het VGO-keur het enige onafhankelijke keurmerk in zijn soort. Het wordt afgegeven door Kiwa, op basis van de erkenningsrichtlijn ERL 0002 voor het keurmerk VastGoedOnderhoud. VGO-keur kent strenge criteria, daaraan ontleent het zijn meerwaarde. En dat geeft zekerheid!