• Planmatig onderhoud = beheersing onderhoudskosten!

  Planmatig vastgoedonderhoud leidt tot een betere beheersing van onderhoudskosten. Voorbeelden van planmatig onderhoud zijn het schilderen van kozijnen of de vervanging van gevelelementen of installaties. Uiteraard houden wij daarbij rekening met de wensen van opdrachtgevers en het streven naar een optimaal rendement op de investering in vastgoed. Zo behoudt uw vastgoed zijn waarde en draagt het onderhoud bij aan een beter leefklimaat voor de bewoners. Door onze uitgebreide ervaring en expertise in vastgoedonderhoud kunnen wij budgetzekerheid voor de gehele onderhoudsperiode garanderen.

 • Woningverbetering en renovatie = vergroten wooncomfort!

  Bij woningverbetering draait het om het vergroten van het wooncomfort, vaak door vervanging van keuken, douche en toilet. Ook het aanbrengen van mechanische ventilatie en centrale verwarming zijn maatregelen die leiden tot een betere woonbeleving. Als specialist in woningverbetering en renovatie zijn wij de aangewezen partij voor alle technische en bouwkundige aanpassingen van woningen en gebouwen.

 • Energetische maatregelen = geplande CO2-reductie!

  Energetische maatregelen worden bij voorkeur in combinatie met een woningverbetering uitgevoerd. Met als doelstelling: significante energiebesparing en een lagere CO2 uitstoot. Wij hanteren het Trias-energetica model, waarbij we al rekening houden met het doorvoeren van maatregelen die het energieverbruik reduceren, om zo te komen tot een CO2-vrije bebouwde omgeving. Daarbij voorzien we woningen in eerste instantie van een goede isolatie van vloer, gevel en dak. Een hoge luchtdichtheid van de woningschil zorgt ervoor dat de aanwezige warmte niet verloren gaat, een optimale ventilatievoorziening zorgt voor een gezond leefklimaat voor de gebruiker.

 • Dagelijks en Mutatie Onderhoud (DMO) = wooncomfort behouden!

  Naast de grote onderhoudswerkzaamheden voorzien we in het dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud (DMO) van de woning. De wisseling van huurders is een uitstekend moment om een huurwoning op niveau te brengen. We nemen de woning volledig op en brengen verbeteringen aan waar dat nodig is. Zo maken de nieuwe huurders meteen een goede start. Daarnaast staan we klaar voor de dagelijkse reparaties. We verhelpen vlot een klemmende deur, een lekkende radiator of een gebarsten ruit. Hiermee houden we het wooncomfort hoog.

Klaar om aan de slag te gaan met úw vastgoedonderhoud?