De uitdaging: duurzaam bouwen en onderhouden

Samen met onze opdrachtgevers willen wij vastgoedonderhoud duurzamer en toekomstbestendiger maken. Dat doen we door kritisch te kijken naar de manier waarop we gebouwen onderhouden en naar de bouwmaterialen die we daarbij toepassen. Zo dragen we bij aan prettiger, veiliger en gezonder wonen en leven.

In de afgelopen jaren hebben wij samen met onze ketenpartners een schat aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van duurzaam bouwen en onderhouden. Die kennis willen we planmatig inzetten om samen met onze opdrachtgevers invulling te geven aan duurzaam vastgoedonderhoud.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/talen.nl/httpdocs/wp-content/themes/talen/template-duurzaamheid.php on line 104

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/talen.nl/httpdocs/wp-content/themes/talen/template-duurzaamheid.php on line 104

Maatschappelijk verantwoord betrokken

Talen Vastgoedonderhoud ondersteunt Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Park beheert een groot, veilig en goed toegankelijk natuurgebied, met diverse landschappen en de daarbij behorende flora en fauna. Met dit partnership dragen wij graag ons steentje bij aan het duurzaam in stand houden van het Park. Zo kunnen wij en generaties na ons genieten van de pracht die de natuur ons te bieden heeft.

V.l.n.r.: Mark van der Graaf, Harald de Boer (Hoge Veluwe Fonds) en Emiel Talen