Vastgoedpartners en Accolade gaan samenwerken met Wocozon

Wocozon is de nieuwe samenwerkingspartner van zes vastgoedonderhoudsbedrijven uit het Noorden. Boekema vastgoedonderhoud, Kranendonk vastgoedonderhoud, Talen vastgoedonderhoud, SW vastgoedverbetering, Van der Geest Schilderspecialisten en Wits Noord vastgoedonderhoud werken sinds vijf jaar in RGS-verband voor Accolade.

Jaarlijks verbeteren, verduurzamen en onderhouden de noordelijke vastgoedpartners 750 woningen van Accolade. Voor het plaatsen van zonnepanelen bij die projecten gaan deze vastgoedpartners de samenwerking aan met Wocozon.

Wocozon is een stichting van en voor woningcorporaties. Het doel van Wocozon is om zoveel mogelijke woningen in de sociale sector van zonnepanelen te voorzien. Met Wocozon kiezen we voor één vaste partner die zowel het aanspreekpunt is voor de huurders als ook de installatie en plaatsing regelt. Een duidelijke vaste werkwijze en gezamenlijke inkoop maakt dit proces efficiënter.

Hiermee dragen we bij aan het energiezuiniger maken van het woningbezit van Accolade én bespaart het de huurders op hun energierekening.


Van links naar rechts, van boven naar beneden:
Ruben Grevers – directie Boekema Vastgoedonderhoud, Anne Helder – vestigingsdirecteur Talen Vastgoedonderhoud, Roeland Weijs – manager Vastgoed – Accolade, Michiel Kranendonk – directeur Kranendonk Vastgoedonderhoud, Rob van der Veer – coördinator vastgoed Accolade, Jelle Walda – projectmanager Van der Geest, Elze Klinkhammer – directeur-bestuurder Accolade, Nico van Asten – directeur Wits Noord, Eric Scheer – commercieel manager SW Vastgoedverbetering, Roland van der Klauw – directeur Wocozon