Talen Vastgoedonderhoud is voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever 2017/2018! De medewerkers van Talen Vastgoedonderhoud gaven het bedrijf in het tevredenheidsonderzoek van Effectory een ruime 7,9. Talen Vastgoedonderhoud krijgt het keurmerk met drie sterren voor deze score, dat ver boven het gemiddelde ligt. Emiel Talen (algemeen directeur) en Marco van der Zon (adviseur P&O) namen de award in ontvangst. 

Uit het onderzoek blijkt dat Talen Vastgoedonderhoud een organisatie is met betrokken en bevlogen medewerkers. Het bedrijf geeft haar medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en om zelf verantwoordelijkheid te nemen. De medewerkers hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel en ervaren een prettige werkomgeving waarin zij goed kunnen (samen)werken en presteren. Dat motiveert hen. Emiel Talen en Marco van der Zon: “We zijn trots en blij. Samen met onze medewerkers maken wij ons familiebedrijf nog beter en leuker. Onze mensen maken het verschil.”

Sinds 1928

Talen Vastgoedonderhoud bestaat sinds 1928 en is uitgegroeid tot een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland. “Ons bestaansrecht is onlosmakelijk verbonden met kwaliteit, innovatie, prestatie en uitstekende dienstverlening. We voelen ons verbonden met de leefbaarheid in de buurt en we willen graag bijdragen aan een prettige woonomgeving en betaalbare kwalitatief goede woningen,” aldus Emiel Talen.

Beste Werkgeversonderzoek

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden 636.978 medewerkers hun werkgever. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de Beste Werkgevers Score. Dit onafhankelijke keurmerk is alleen te verdienen door een goede beoordeling van de eigen medewerkers. De best scorende organisaties zijn afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’, een officieel keurmerk voor goed werkgeverschap. Talen Vastgoedonderhoud is in de prijzen gevallen en mag zich een jaar lang Beste Werkgever 2017/2018 in de branche Profit noemen.