Talen Vastgoedonderhoud een World-class Workplace

Onze medewerkers hebben Talen Vastgoedonderhoud bekroond met een 8,2 voor werkgeverschap. Hierdoor mogen wij de titel ‘World-class Workplace’ voeren (voorheen Beste Werkgever). Een mooi vervolg, want in 2015/2016 en 2017/2018 zijn we ook al verkozen tot Beste Werkgever.

Wij zijn trots op deze prachtige onderscheiding. We behaalden volgens onderzoeksbureau Effectory: ‘Een uitzonderlijk hoge score voor werkgeverschap.’ Daarmee mogen wij het internationale keurmerk voeren. De scores op de thema’s werkgeverschap, betrokkenheid, bevlogenheid, efficiëntie én het benutten van talent waren alle hoger dan de scores van branchegenoten. Betrokken, bevlogen en trotse medewerkers, daarvan werken er bovengemiddeld veel bij Talen Vastgoedonderhoud. Kortom, we zijn een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken!

Betrokken en bevlogen

Marco van der Zon, adviseur P&O: ‘Onze collega’s zijn trots om bij Talen te werken. Ondanks de hoge scores van het vorige onderzoek hebben wij de afgelopen jaren niet stil gezeten. We blijven ons inzetten op de hoge betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Dit doen we bijvoorbeeld door hen te faciliteren op het gebied van ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. De feedback van onze collega’s wordt ontzettend gewaardeerd. De input die zij geven wordt meegenomen in de plannen om ons als werkgever nog verder te verbeteren.’

Sinds 1928

Het bedrijf Talen is opgericht in 1928 als schildersbedrijf in Apeldoorn. Nu – ruim 90 jaar en vier generaties later – is het eenmansbedrijf van toen uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met vier vestigingen in Nederland. Talen Vastgoedonderhoud werkt strategisch samen met professionele vastgoedeigenaren. Wij verduurzamen, renoveren en onderhouden op grote schaal sociale huurwoningen door het hele land.

Initiatief van Effectory

Het keurmerk ‘World-class Workplace’, tot 2020 bekend als Beste Werkgever, is een initiatief van Effectory. Het is het grootste onafhankelijke keurmerk in Nederland voor goed werkgeverschap en volledig gebaseerd op de mening van werknemers. Effectory doet onderzoek naar werknemersbetrokkenheid en begon vijftien jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers. Goed werkgeverschap verdient erkenning, vindt het bedrijf. Het keurmerk toont aan dat je als werkgever in goed contact staat met je medewerker én het potentieel van hen benut om van binnenuit te verbeteren en zo duurzaam succesvol bent.

Benieuwd of werken bij Talen ook iets voor jou is? Kijk op www.werkenbijtalen.nl.