De vestiging Talen Midden B.V. is geselecteerd als vaste partner voor het geplande onderhoud van IJsseldal Wonen. Voor zowel het geplande onderhoud (zoals schilderwerk) als de dagelijkse reparaties gaat IJsseldal de samenwerking met vier vaste partners aan, waarvan Talen er één is. Onlangs is het contract door beide partijen ondertekend.

Voordelen IJsseldal en Talen

De vaste partners maken langdurig afspraken met IJsseldal met als doel samen in te zetten op het verlagen van de kosten, deskundig uitgevoerd onderhoud en een hoge klanttevredenheid.

Voordelen voor bewoners

Wij zijn verheugd over deze samenwerking. Talen wordt als vaste onderhoudspartner een bekend gezicht voor de bewoners in de wijk. Dit is prettig voor de bewoners en voor Talen-medewerkers. Ook kan het plannen van schilderwerk en ander gepland onderhoud sneller vastgelegd worden. Daarnaast kan IJsseldal eerder en beter met de bewoners communiceren over de onderhoudsplanning.

Keuze voor Talen

IJsseldal Wonen heeft voor Talen Vastgoedonderhoud gekozen omdat wij hoog scoren op klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en voldoende omvang hebben om de klus te klaren. Daarnaast hebben wij eerder werkzaamheden naar tevredenheid verricht voor deze woningcorporatie.