Onze leerlingbegeleider Ronny Peters is door Schildersvakopleiding Nijmegen verkozen tot ‘leermeester van het jaar’. Deze prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking van de studenten. De winnaar wordt gekozen aan de hand van het niveau van de begeleiding en mate waarin hij/zij zich inzet voor de leerlingen.

Ronny heeft er veel voor over om zijn leerlingen gedegen op te leiden en ze daarbij de juiste begeleiding te bieden. Hij houdt nauw contact met de school en is aanwezig tijdens de open avonden. Als leerlingbegeleider is hij zeer betrokken bij de studenten die hij onder zijn hoede heeft, óók als het even wat minder gaat. Ronny verklaart: “Na werktijd gaat het gewoon door. Daarom hebben wij van die geweldige leerlingen. Het is leuk werk. Als je leerlingen opleidt en begeleidt, dan gaat het je niet alleen om het werk, maar ook om de persoon.”

Foto’s van de prijsuitreiking en de diploma-uitreiking zijn te vinden op de Facebookpagina van de Schildersvakopleiding Nijmegen.