Patrimonium woonservice investeert 7,2 miljoen euro in groot onderhoud van 225 seniorenwoningen aan de Poolster en de Morgenster in Veenendaal. In aanwezigheid van leden van de bewonerscommissie hebben Trees van Haarst, directeur-bestuurder van Patrimonium woonservice en Emiel Talen, directeur van Talen Vastgoedonderhoud 23 oktober de aan­nemers­over­een­komst getekend. De verbou­wings­werk­zaam­heden gaan begin 2019 van start en hebben een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

Trees van Haarst: “Door de investering in deze seniorenwoningen zijn de bewoners verzekerd dat de woningen levensloopbestendig en weer helemaal van deze tijd zijn.” Emiel Talen: “Zo’n mooi project verloopt voorspoedig door goed met elkaar te communiceren en samen te werken. Wij stellen de belangen van de huurders voorop: onze vaklieden werken uitsluitend in bewoonde staat en hebben oog voor hun eigendommen.”

In alle woningen worden de badkamers en toiletten vernieuwd en de keukens ouder dan 10 jaar worden vervangen door nieuwe keukens. Daarnaast krijgen de woningen een nieuw duurzaam verwarmingssysteem en een vraaggestuurd ventilatiesysteem met CO2 en vochtsensor. In de algemene ruimten wordt onder andere alle verlichting vervangen door ledverlichting. Het buitenterrein krijgt nieuwe bestrating, beplanting, allerlei buitenmeubilair en een jeu de boulebaan.

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Job van Breenen (voorzitter bewonerscommissie Poolster/Morgenster, Trees van Haarst (directeur-bestuurder Patrimonium woonservice) en Emiel Talen (directeur Talen Vastgoedonderhoud)