ANNE helpt Alle Nederlanders Naar Energieneutraal. ANNE is het inspirerende vertrekpunt van een groene golf die zich over Nederland verspreidt. Waar het om gaat: betaalbaar duurzaam wonen is nú al mogelijk. Alleen nog een kwestie van ‘omwonen’. Oftewel, anders nadenken over hoe je woont.

Participanten van het eerste uur

Talen Vastgoedonderhoud, Trebbe en Van Wijnen en zijn ANNE-participanten van het eerste uur. Om onze verbintenis hiermee nog extra te benadrukken hebben wij dinsdag 31 oktober gezamenlijk in het samenzijn met een aantal woningbouwcoöperaties een informele inspiratiemiddag georganiseerd.

Klimaatrisico’s voor vastgoed

Helga van Leur nam ons mee op ontdekkingsreis met de risico’s die vanuit het klimaat effect hebben op ons vastgoed. Hierna was er nog een interactieve discussie aan de hand van een aantal stellingen en was er gelegenheid om dit markante gebouw wat een nieuw leven is ingeblazen nog nader te bekijken.

Over Anne

Je gaat naar ANNE voor inspiratie, informatie en een goed gesprek. Met riant veel ruimte voor innovatie – binnen en buiten. Op 23 Juni 2017 jongstleden is ANNE aan het jaarbeursplein in Utrecht officieel geopend, ga voor meer informatie naar www.anne-online.nl.