Kwastendag 15 september 2022: leerling onderhoudsschilders gezocht

Kom je uit Utrecht of Nieuwegein, heb je een rijbewijs (wellicht zelfs BE) en ben je op zoek naar een topbaan? Wij zoeken leerling-onderhoudsschilders vanaf 18 jaar. Als onderhoudsschilder werk je in een team en ga je aan de slag met het schilderen van huizen. Ben je veel ouder dan 18 jaar? Dat is geen bezwaar. Heb je nog geen ervaring? Ook geen probleem. We gaan het je leren!

Kwastendag op 15 september 2022

Je bent van harte welkom voor een kop koffie op donderdag 15 september bij de Kwastendag in Utrecht. Op deze doe-dag kun je ontdekken of het schildersvak iets voor jou is. Ook vertellen instructeurs over het materiaal, de technieken en producten.

Wil je meedoen aan de Kwastendag? Meld je aan via: kwastendag@wij30.nl.

Ken je iemand die misschien interesse heeft? Deel dit bericht of de flyer van Kwastendag 2022.

Leerwerktraject voor onderhoudsschilders

Als je na deze doe-dag enthousiast bent en ook geschikt blijkt voor het schildersvak, dan kun je deelnemen aan het leerwerktraject, begeleid door Stichting Nelis en WIJ 3.0. In drie maanden behaal je je VCA certificaat en ga je praktisch leren en werken. De echte toppers gaan daarna direct betaald aan de slag als onderhoudsschilder.

Wij zoeken iemand op de steiger die:
– houdt van afwisselend werk en weet van aanpakken;
– graag buiten aan het werk is, weer of geen weer;
– in Utrecht of Nieuwegein woont (bij voorkeur).

We verwachten dat jij gaat voor kwaliteit. Je vindt het leuk om projecten netjes en binnen te tijd af te ronden. Dat hoeft niet super snel, maar wel heel goed. Daarnaast vind je het belangrijk om goed met je collega’s te praten en samen te werken. Ook heb je in het werk contact met klanten. Natuurlijk doe jij dit allemaal met een glimlach op je gezicht.

Het zou mooi zijn als je:
– een rijbewijs hebt (BE is geweldig);
– twee rechterhanden hebt en graag klust;
– een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunt krijgen.

Ben je heel enthousiast? Dan zoeken wij jou, ook als je de bovenstaande punten niet allemaal met ‘Ja’ kunt beantwoorden.

Wij bieden jou:
– goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO;
– de mogelijkheid om diploma’s te halen, bv. voor het herstellen van hout (Repair Care) en je veiligheidscertificaat (VCA);
– werken in een gezellig team;
– kansen om veel te leren.

Kwastendag-2022-flyer (1)