Hegeman Bouwgroep, Talen Vastgoedonderhoud en Löwik Installatietechniek versterken hun toegevoegde waarde voor vastgoedeigenaren vanuit HTL. Onlangs ondertekenden de drie partijen de overeenkomst Keten­samen­werking HTL.

Onder leiding van Peilon (Erik van den Boogaard) is de overeenkomst met de laatste inzichten op renderend partnerschap geactualiseerd. Martin Talen: ‘Daarbij was het proces ernaartoe belangrijker dan de inhoud’.

HTL is geen gelegenheidscombinatie. De combinatie heeft inmiddels met succesvol resultaat groot onderhoud verricht aan ruim 800 woningen. Zij is trots op de grote klanttevredenheid, onder meer over haar betrouwbaarheid en bewonersbegeleiding, vanuit het proces van continu verbeteren.

De opgave van verduurzamen van woningen waar eigenaren zich voor gesteld zien, vraagt om binnen een budget het maximale te doen. Energetische woningverbetering blijven we slimmer en sneller realiseren door ieders state-of-the-art specialismen te bundelen.

De wereld beweegt, de schaarste in de markt en de verduurzaming van het vastgoed zijn belangrijke ontwikkelingen. HTL beweegt mee. Meer informatie: htl-samenvoorvastgoed.nl.

 

 

 

 

 


Van links naar rechts: Erik van den Boogaard (Peilon), Frans Kaart (Talen Vastgoedonderhoud), André Wilmink (Löwik Installatietechniek) en Robert Meijerink (Hegeman Bouwgroep). Edwin Plegt (Löwik Installatietechniek), Martin Talen (Talen Vastgoedonderhoud) en René Hofste (Hegeman Bouwgroep).