Talen Vastgoedonderhoud en Kjenning Opleidingen presenteren tijdens de Dag van de Bewoner 2018 het interactief pop-up theater:

Gekke mensen bestaan niet, mensen met problemen wel!
Hoe gaan we met hen om?

De bewonersbegeleiders van Talen Vastgoedonderhoud zijn tijdens onderhoudsprojecten het eerste aanspreekpunt voor (buurt)bewoners. Ieder mens en iedere situatie is anders en vraagt om een andere manier van reageren en handelen. Hoe? Dat leren ze met gerichte opleidingen en in de praktijk. Zij volgen daarvoor interactieve trainingen bij Kjenning Opleidingen, bijvoorbeeld met regietheater. Dit delen wij graag met u in ons pop-up theater op de Dag van de Bewoner.

Wat gaan we doen?

In het regietheater zijn bezoekers niet alleen publiek maar ook regisseur.

  • Onze trainer speelt samen met een acteur herkenbare en lastige situaties met uw bewoners/buren uit uw dagelijkse praktijk en die van bewonersbegeleiders.*
  • Daarna spelen we dezelfde scène nogmaals, waarbij de trainer zich dit keer laat leiden door uw kijk en interventies. Het publiek mag ‘STOP’ roepen en praktische aanwijzingen geven hoe het beter of anders kan.
  • Zo ontwikkelen we samen een effectieve en respectvolle aanpak in onze samenwerking met bewoners en buren.

Bent u erbij?

Komt u 11 oktober 2018 ook naar de Dag van de Bewoner? U kunt zich aanmelden voor dit event en onze deelsessie. Wij verwelkomen u graag in ons theater.

*Alvast kennismaken met de trainer? Neem dan een kijkje op www.cora-acteurs.nl.