Directiewijziging Talen Vastgoedonderhoud

Vanaf 1 mei jl. is Emiel Talen, naast Martin Talen en Mark van der Graaf, als algemeen directeur toegetreden tot de directie van Talen Vastgoedonderhoud. Samen gaan zij de dagelijkse leiding over het bedrijf voeren.

Emiel treedt in de voetsporen van zijn vader, Martin Talen. Met de komst van Emiel komt een vierde generatie Talen aan het roer van het familiebedrijf, dat sinds 1928 bestaat. Martin Talen: ‘Ik ben daar heel dankbaar voor, op deze manier is in de continu├»teit van ons bedrijf voorzien. Want het onderhouden en verduurzamen van woningen en gebouwen in bewoonde staat, blijft ook in de toekomst uitdagend werk.’

Emiel vervult al vele jaren diverse functies voor Talen Vastgoedonderhoud, de laatste jaren als vestigingsdirecteur van Talen Zuid BV. De vrijgekomen functie van vestigingsdirecteur van Talen Zuid wordt vanaf heden ingevuld door Koen Bunskoek. Koen heeft ruime ervaring in de vastgoedonderhoudsbranche en werkt al vele jaren bij Talen Vastgoedonderhoud. Met de benoeming van Koen Bunskoek is een professionele en gedreven vestigingsdirecteur benoemd.