Het Nul-op-Maat project voor SSW-Bilthoven in De Bilt heeft bekijks. De transparante en open manier waarop het consortium De Verduurzamers – waarvan Talen Vastgoedonderhoud deel uitmaakt – kennis deelt, zijn hoog gewaardeerd door Eco-platform Noord-Holland. Ook de constructieve manier waarop met de opdrachtgever wordt samengewerkt om tot een optimaal resultaat te komen, sprak de leden aan. Zij brachten op 8 juni een bezoek aan het renovatie project aan de H. van Erpweg en de Mr. S. van Houtenweg.

Bij het Eco-platform Noord-Holland, dat is gericht op de verduurzaming van bestaande woningen,  zijn 19 woningcorporaties en 2 gemeentelijke woningbedrijven aangesloten.

Renovatie Mr. S. van Houtenweg / H. van Erpweg

De werkzaamheden aan de flat aan de H. van Erpweg in De Bilt zijn afgerond. Het complex is naar Energielabel A gebracht. De Nul-op-Maat renovatie van de  woningen aan de Mr. S. van Houtenweg gaat binnenkort van start. Dit houdt in dat de woningen veel comfortabeler worden. Daarnaast wordt gegarandeerd dat de woonlasten, bestaande uit de huur + energiekosten, niet hoger worden door de verbeteringen aan uw woning.

De Verduurzamers

De renovatie van de flats Mr. S. van Houtenweg en H. van Erpweg wordt uitgevoerd door De Verduurzamers. De Verduurzamers bestaat uit een samenwerking tussen agNOVA architecten, Heijmans, Talen Vastgoedonderhoud en Trecodome. Zij vormen een team van specialisten die renovatieplannen maken. De Verduurzamers geloven in een gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving waar mensen gelukkig en comfortabel wonen. Kijk op www.verduurzamers.nu voor meer informatie over De Verduurzamers.