Bauke Huisman van Talen Vastgoedonderhoud is de trotse winnaar van het limited edition TW Steel Dakar-horloge. Dit bijzondere horloge is door Tim Coronel persoonlijk overhandigd op de hoofdvestiging van Talen Vastgoedonderhoud in Apeldoorn.

Verrassing

Bauke was blij verrast toen hij de e-mail van Mascot ontving met de aankondiging dat hij dit speciale Dakar-horloge had gewonnen. ‘Toen ik op de Bouwbeurs in de stand van Mascot het “vul in en win formulier” invulde, had ik nooit verwacht dat ik dit geweldige horloge zou winnen. Gelukkig is het een horloge dat tegen een stootje kan. Ik kan deze ook om tijdens mijn werk als bouwkundig uitvoerder”, zo vertelt hij.

Limited edition

Dit jaar was het de tiende keer dat Tim Coronel meedeed aan de Dakarrace. Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis is een bijzonder horloge ontworpen. Het Dakar-horloge is 48 millimeter groot en heeft een zwarte band met oranje stiksel: een verwijzing naar de buggy’s waarin Tim en en zijn broer Tom de Dakar race hebben gereden. Van dit horloge zijn slechts 347 exemplaren gemaakt; 347 is het startnummer van Tim Coronel in Dakar. De gelimiteerde special heeft twee bonussen. Als eerste een extra horlogeband, die is vervaardigd uit de banden die Coronel heeft gebruikt in de Dakar rally van 2016. Daarnaast is in de wijzerplaat kevlar verwerkt van een zijplaat van de Dakar-wagen.