Complimenten vanuit de Boogschutterflat

In opdracht van Patrimonium woonservice zijn wij aan het werk in Veenendaal aan de Boogschutterflat.  De flat ondergaat onderhoud aan het schilderwerk en krijgt een 1,5 laags verfsysteem RGS op alle houten ondergronden. De gehele buitengevel wordt onder handen genomen. Dat betekent dat onze medewerkers veel buiten aan het werk zijn in alle weersomstandigheden.

Een bewoner uit de flat gaf een reactie op het werk van teamleider Martijn Berndsen en zijn team:

“Een schilder heeft het zeker met deze kou en regen niet gemakkelijk. In opdracht van Patrimonium woonservice is hier firma Talen Vastgoedonderhoud aan het werk om onze appartementen complex weer helemaal schoon en fris te maken. In het verleden is hier ook verbouwd en gingen er zoals verwacht wild west verhalen rond. Maar mag ik via deze weg mijn grote complimenten uitspreken voor de toch snelle werkzaamheden van deze dappere mannen! De uitvoerder is gewoon aanspreekbaar voor iedereen en werkt net zo hard mee! Ik heb mij uiterste verbaasd hoe snel en juist ze hier werken! Complimenten! Ik ben zeer tevreden hoe dingen worden opgepakt en in normaal overleg gewoon uitgevoerd worden!”

Het is fijn om te lezen dat de omgang tussen bewoners en onze (vak)mannen zo prettig verloopt. Onze medewerkers hebben eveneens regelmatig contact met de bewonerscommissie van de Boogschutterflat. Goede samenwerking en communicatie  is essentieel voor fijn ‘samen’ werken.

Talen - Boogschutterflat