Eén van onze collega’s, Erik Arts van de vestiging Talen Zuid, fietst dit jaar de Tour for Life voor succesvol kankeronderzoek. Nadat hij in 2011 de prognose lymfeklierkanker kreeg, volgde een zware behandeling. Vanaf september 2012 is hij ’schoon’ verklaard. Sindsdien zet hij zich in om geld op te halen voor kankeronderzoek. Na de Alpe d’Huez in 2013 en de Mont Ventoux in 2017 rijdt hij dit jaar de Tour for Life. Een zware 8-daagse tocht van Italië naar Nederland (1300 km!) waarvoor hij volop aan het trainen is. Ter voorbereiding op deze tocht fietst Erik op maandag 13 mei 2019 de Talen-Tocht langs de vier Talen-vestigingen om sponsorgeld op te halen. Lees zijn verhaal op: www.tourforlife.nl/erik-arts.

Talen-Tocht

Op maandag 13 mei vertrekt hij op de fiets vanaf zijn huis in Wychen voor een tocht van meer dan 200 km langs de vestigingen van Zuid, Midden, West naar Noord. Bij iedere vestiging wordt Erik gastvrij ontvangen. Na een goede nachtrust fietst hij de volgende dag dezelfde route weer terug. Dat is meer dan 400 km in twee dagen!

Etappes

Talen Zuid in Nijmegen – Talen Midden in Apeldoorn ca. 65 km
Talen Midden in Apeldoorn – Talen West in Dronten ca. 47 km
Talen West in Dronten – Talen Noord in Makkum ca. 88 km

Talen en collega’s steunen Erik!

Vanzelfsprekend steunen wij Erik. Dat doen we door geld te doneren. Ook fietsen vanaf de verschillende vestigingen collega’s een stukje met hem mee. Wil jij Erik ook steunen? Dat kan! Doneer via www.tourforlife.nl/erik-arts.

Talen Vastgoedonderhoud steunt dit initiatief van harte. Wij stimuleren onze medewerkers op verschillende manieren om te sporten, te bewegen en gezond te leven. Lees hier meer over het project Fit en Vitaal.