Een creatieve uitvraag door SSW Bilthoven. Die was nodig om de renovatie van twee complexen aan de Mr. S. van Houtenweg en de H. van Erpweg goed van de grond te krijgen. Er zat namelijk wat ‘oud zeer’ tussen de bewoners en de corporatie. Het consortium De Verduurzamers (waaronder Talen Vastgoedonderhoud) wonnen deze bijzondere uitvraag waarbij ‘klanttevredenheid’ en dus begeleiding van bewoners een extreem belangrijke rol speelde.

Lees hier het artikel over dit project zoals dit is gepubliceerd in de juni-uitgave van het Renda magazine.

Voortgang renovatie Mr. S. van Houtenweg / H. van Erpweg

De werkzaamheden aan de flat aan de H. van Erpweg in De Bilt zijn intussen afgerond. Het complex is naar Energielabel A gebracht. De Nul-op-Maat renovatie van de woningen aan de Mr. S. van Houtenweg gaat binnenkort van start. De woningen worden voor de bewoners veel comfortabeler worden. Daarnaast wordt gegarandeerd dat de woonlasten, bestaande uit de huur + energiekosten, niet hoger worden door de verbeteringen aan uw woning.

De Verduurzamers

De renovatie van de flats Mr. S. van Houtenweg en H. van Erpweg wordt uitgevoerd door De Verduurzamers. De Verduurzamers bestaat uit een samenwerking tussen agNOVA architecten, Heijmans, Talen Vastgoedonderhoud en Trecodome. Zij vormen een team van specialisten die renovatieplannen maken. De Verduurzamers geloven in een gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving waar bewoners gelukkig en comfortabel wonen. Kijk op www.verduurzamers.nu voor meer informatie over De Verduurzamers.