Talen Vastgoedonderhoud behoort opnieuw tot de top van beste werkgevers in Nederland 2017/2018. Wij behaalden een Beste Werkgevers Score van 7,9 en zijn bijzonder trots op deze score (7,1 is het Nederlands gemiddelde)! Hiermee mogen wij het keurmerk met de maximale score van 3 sterren voeren. In februari zal de officiële awarduitreiking plaatsvinden.

In september 2017 heeft Talen Vastgoedonderhoud een medewerkersonderzoek uitgevoerd waar goed werkgeverschap onderdeel van was. Voor het onderzoek zijn 187 medewerkers uitgenodigd. 143 medewerkers hebben hun mening gegeven en het werkgeverschap van Talen Vastgoedonderhoud beoordeeld. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Over het Beste Werkgeversonderzoek

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 17e keer uitgevoerd om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Al eerder werd Talen Vastgoedonderhoud beste werkgever in de bouw en infra 2015.