Vanuit 4 vestigingen dagelijks actief in heel Nederland

Talen Vastgoedonderhoud is een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland.
Wij zijn gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen voor –
onder andere – gemeenten en woningbouwverenigingen. Met bijna 300 medewerkers
werken wij dagelijks aan het verbeteren van de leefomgeving van individuele
bewoners en aan het vergroten van de waarde van vastgoed voor eigenaren.

Notice: Undefined index: button in /var/www/vhosts/talen.nl/httpdocs/wp-content/themes/talen/template-diensten.php on line 16
 • Kampioen RGS = langdurig succes

  Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is enorm belangrijk voor ons. Daarmee laten wij zien dat wij optimaal samenwerken met opdrachtgevers, partners en met elkaar. Opdrachtgevers selecteren vaak onderhoudsbedrijven voor een langere periode, op basis van RGS. Wij zijn erbij of juist niet – en dan meteen voor langere tijd! Om nu en in de toekomst genoeg werk te houden hebben wij de ambitie het beste RGS onderhoudsbedrijf van Nederland te worden, waar opdrachtgevers en partners graag mee willen werken.

 • Anders indelen is vermenigvuldigen

  In Nederland heerst woningnood. Voor huurwoningen betekent dat lange wachttijden. Met onze kennis en ervaring op het gebied van gevel, dak, installaties en interieur van woningen kunnen wij helpen bij de oplossing van dit probleem. Bijvoorbeeld door eengezinswoningen anders in te delen, waardoor ze geschikt zijn voor bewoning door meerdere huishoudens. Zo realiseren wij voor onze opdrachtgevers snel en efficiënt extra woonruimte binnen de bestaande woningvoorraad.

 • Hergebruik – De kracht van herhaling

  CO2-Neutraal worden in 2050, dat is een enorme uitdaging. Wij zetten in op de kracht van herhaling. Waar mogelijk hergebruiken wij grondstoffen, onderdelen en producten. Wij slopen verantwoord en voeren afval op de juiste wijze af, zodat het geschikt kan worden gemaakt voor hergebruik. En wij gaan verspilling tegen door zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken en ons werk in één keer goed te doen, waardoor wij faalkosten en afval verminderen. Dat doen wij niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

 • Foutvrij van mij

  Foutvrij werken zorgt niet alleen voor blije opdrachtgevers, wij zorgen daarmee ook goed voor elkaar. ‘Foutvrij van mij’ is een belofte die wij als collega’s uitspreken naar elkaar: ‘Jij kunt ervan op aan dat ik mijn werk in één keer goed doe, waardoor jij goed van start kunt!’ Als wij blindelings op elkaar kunnen vertrouwen werken wij allemaal met meer plezier en presteren wij als team optimaal.

 • Maximaal digitaal

  Wij werken maximaal digitaal omdat wij daarmee ons werk makkelijker en leuker kunnen maken. Door het analyseren van data komen wij tot nieuwe inzichten en innovatieve ideeën. Daarmee kunnen wij onze planning verbeteren, processen versoepelen en het aantal fouten verkleinen.

 • Aandacht voor wijkkracht

  Een prettige en veilige woon- en leefomgeving is enorm belangrijk voor het woongeluk van mensen. Wij komen bij bewoners achter de voordeur en weten wat er speelt in de wijk. Wij signaleren aandachtspunten en ontwikkelingen – en attenderen onze opdrachtgevers op de kansen en mogelijkheden die daaruit ontstaan. Daarmee vervullen wij een belangrijke sociale rol en dragen wij bij aan de leefbaarheid van de wijk.

 • Woonlusten tegen betaalbare lasten

  In Nederland hebben veel huishoudens moeite om de huur en de vaste lasten te betalen. Dat is een financieel én een sociaal probleem. Om wonen betaalbaar te houden, moeten wij anders omgaan met vastgoedonderhoud. Als het meest ambitieuze onderhoudsbedrijf van Nederland nemen wij daarin het voortouw: door foutvrij te werken, faalkosten te reduceren en maximaal te digitaliseren kunnen wij steeds efficiënter, effectiever en goedkoper werken. Zo zorgen wij voor woonlusten tegen betaalbare lasten.

Klaar om aan de slag te gaan met úw vastgoedonderhoud?