Ons bedrijf bestaat uit vier vestigingen waar bevlogen collega’s werken die zich lid voelen van de ‘Talen familie’. Én zich met hart en ziel inzetten voor hun vestiging. Zo ook team Talen Midden.

Een team zoals Talen Midden geeft je het gevoel dat je welkom bent, vanaf het eerste moment dat je binnenkomt.

Koen Bunskoek (vestigingsdirecteur Talen Midden) is niet letterlijk familie, omdat hij geen ‘Talen’ is. Maar het familiegevoel is er zeker wel, want hij werkt al zestien jaar bij Talen. In zijn jongere jaren begon hij als calculator/werkvoorbereider bij Talen Midden. Het was zijn eerste toetreding tot de sector bestaande bouw.

Ontwikkeling

Dat de bestaande bouw hem goed beviel, is gebleken. Hij ontwikkelde zichzelf en kreeg door de jaren heen de mogelijkheid om stappen te zetten. Zo veranderde hij een aantal malen van functie. De stap naar manager bedrijfsbureau was er één van. Ook ‘verhuisde’ hij na tien jaar bij Talen Midden, naar de vestiging Talen Zuid. Concreet: van Apeldoorn naar Nijmegen. Toen hij een aantal jaren manager bedrijfsbureau was, kreeg Koen de vraag of hij de functie van vestigingsdirecteur Talen Zuid zou ambiëren. Deze kans greep hij met beide handen aan.

Terug naar ‘het oude nest’: warm team

Begin 2020 kreeg hij die vraag opnieuw, maar dan voor de vestiging van Talen Midden. En dat betekende opnieuw een verhuizing; van Nijmegen naar Apeldoorn. Deze terugkeer naar ‘het oude nest’ voelde goed. Een warm bad in een net zo warm team. Ondanks dat er een voor hem een aantal nieuwe gezichten bij waren gekomen. Maar het team in Talen Midden stond en staat als een huis.

Is dat warme onthaal dan ‘typisch Talen’? Zeker! Een team zoals Talen Midden geeft je het gevoel dat je welkom bent, vanaf het eerste moment dat je binnenkomt. En dat spreken ze ook letterlijk hardop uit. Een fijne, plezierige manier om te bouwen aan iets moois.

Fouten erkennen

Als vestiging heb je veel met zakelijke relaties te maken: je opdrachtgevers. Feitelijk geldt dat voor alle medewerkers binnen het team van Talen Midden. Het persoonlijke contact tussen het Talen-team en bijvoorbeeld de projectleiders, opzichters en bewoners, is enorm belangrijk. Want als de band met je opdrachtgever niet goed is, kunnen we het werk ook niet goed doen’.

En gelukkig gaat dat in bijna alle gevallen goed, heel goed zelfs. Dat is terug te zien in het klanttevredenheidsonderzoek en de bewonersenquêtes waarin Talen Vastgoedonderhoud altijd hoge ogen gooit. Dat komt niet alleen omdat klanten tevreden zijn over kwaliteit van de opgeleverde kwaliteit. Dat komt ook doordat Talen fouten erkent: het is geen schande om ‘sorry’ te zeggen en vervolgens te kijken naar een goede oplossing. Ook dat is een onderdeel van een goede samenwerking. En als je dan een sterk en kritisch team als Talen Midden hebt waarop je kunt vertrouwen, heb je goud in handen.

Meer dan werken alleen

Daar waar gewerkt wordt, moet tijd en ruimte zijn voor ontspanning. Het team van Talen Midden is gelukkig altijd wel in voor gezelligheid! Denk bijvoorbeeld aan barbecues, kerst- en teambijeenkomsten of etentjes. En een rondje racen op de kartbaan is ze ook niet te gek. In de lunchpauze komen steevast de ‘batjes’ tevoorschijn voor een stevig potje tafeltennis. Het teamgevoel van Talen Midden is overal zichtbaar. Aan die gezelligheid draagt Koen hoogstpersoonlijk zelf bij. Hij is al vijftien jaar bestuurslid van de personeelsvereniging bij Talen Vastgoedonderhoud. Het ledenaantal steeg van acht naar ruim honderd medewerkers. Dat zegt iets over de betrokkenheid van Talen-mensen. En zeker ook over de sfeer die er heerst: open, eerlijk en betrokken. Een fijne werkcultuur.

Stabiel team, mooie toekomst

En een goede sfeer komt ook ten goede aan het werk. Samen zaken oppakken, verder bouwen en iets heel moois neerzetten: dat is een kwaliteit van Talen Midden. Een divers team van vakmensen, op de projecten en op kantoor, dat de toekomst rooskleurig tegemoet ziet. Figuurlijke stabiliteit en continuïteit zijn daarbij de ‘key’. Aan de stabiliteit van het familiebedrijf Talen Vastgoedonderhoud wordt op de vestiging Talen Midden gewerkt. De vijfde generatie Talen is al ‘bij de mannen’ in het magazijn in de leer!

 

 

 

 

 

 

 

 


Familiebedrijven maken een belangrijk deel uit van de Nederlandse economie. Talen Vastgoedonderhoud is daar één van, sinds 1928.

Klaar om aan de slag te gaan met úw vastgoedonderhoud?