Wij zijn Great Place To Work-certified™!

Het certificaat Great Place To Work toont aan dat Talen Vastgoedonderhoud een cultuur heeft met een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier, volgens de eigen medewerkers. Zij belonen het bedrijf met het prachtige cijfer 8,6! Een mooi vervolg: eerder al is Talen 3x op rij Beste Werkgever in de Bouw & Infra geworden.

Plezier op het werk
Great Place To Work-certified is een authentieke erkenning, 100% gebaseerd op de mening van de eigen collega’s. Talen scoort 86% op de Trust Index (gemiddeld scoort Nederland 58%). Emiel Talen, algemeen directeur Talen Vastgoedonderhoud: ‘Onze collega’s vinden het prettig om bij Talen te werken. Naast “Trots” scoren we hoog op “Verbondenheid” en “Plezier op het werk”. Juist door de eerdere erkenningen hebben wij de afgelopen jaren niet stil gezeten. We blijven ons inzetten op de hoge betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Dit doen we onder meer door hen te faciliteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid. De feedback van onze collega’s wordt ontzettend gewaardeerd. De input die zij geven wordt meegenomen in de plannen om ons als werkgever nog verder te verbeteren.’

Sinds 1928
Het bedrijf Talen is opgericht in 1928 als schildersbedrijf in Apeldoorn. Bijna 100 jaar en vier generaties later is het eenmansbedrijf van toen uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met vier vestigingen in Nederland. Talen Vastgoedonderhoud werkt strategisch samen met professionele vastgoedeigenaren. Wij onderhouden, verduurzamen, renoveren en verdichten op grote schaal sociale huurwoningen door het hele land. Het bedrijf is in 2015, 2017 én 2021 uitgeroepen tot Beste Werkgever in de Bouw & Infrastructuur. En nu – in 2023 – mag het bedrijf de titel Great Place To Work-certified voeren.

Over Great Place To Work
Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. Dit doen we met de Trust Index™, het medewerkersonderzoek waarmee we vertrouwen, trots en plezier meten. We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. Onze filosofie is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in 60 verschillende landen.