Vertrouwen is een werkwoord

Accolade Woningcorporatie uit Heerenveen werkt al enige tijd volgens de RGS (Resultaatgericht Samenwerken) methodiek. Sinds 2016 heeft de corporatie een overeenkomst gesloten met zes onderhoudspartijen, waaronder Talen Vastgoedonderhoud. Vanuit de overtuiging ‘Vertrouwen is een werkwoord’ streven de partijen naar een netwerkorganisatie waarin iedereen gelijkwaardig is.
In het Renda Magazine van december is hierover een mooi artikel verschenen. Kijk hieronder om het artikel te lezen, of ga naar de website van Renda.

Partners:
Accolade Woningcorporatie
Boekema, visie op vastgoedonderhoud
Kranendonk Vastgoedonderhoud
SW Vastgoedverbetering
Talen Vastgoedonderhoud
Van der Geest Schilderspecialisten B.V.
Wits Vastgoedonderhoud Nederland

[pdf-embedder url=”https://talen.nl/backup_wp/wp-content/uploads/2022/01/2020-Renda-RGS-Accolade-Vertrouwen-is-een-werkwoord.pdf” title=”2020 Renda RGS Accolade ‘Vertrouwen is een werkwoord'”]

Gerelateerde berichten

Ondertekening RGS-samenwerkingsovereenkomst met Elkien

- Bij alles wat we doen, zetten we onze bewoners centraal. En dat geldt ook voor Elkien en de RGS-partners waar ze mee samen werken.

Talis en RGS-partners tekenen uitvoeringsovereenkomst

- Samen met Talis en haar vaste RGS-partners ondertekenden wij afgelopen week een overeenkomst voor de uitvoering van het concept Woning delen.

Ondertekening intentieverklaring ketensamenwerking Omnia Wonen

- Samen met Lenferink en Salverda Bouw gaan wij de Ketensamenwerking met Omnia Wonen aan. Woensdag 7 december 2022 tekenden de vier partijen de intentieverklaring Ketensamenwerking.

Zoeken binnen Talen