Talen viert opening nieuw pand Dagelijks Mutatie Onderhoud

Talen Vastgoedonderhoud breidt verder uit, zo ook onze vestiging Talen Zuid. De afdeling Dagelijks Mutatie Onderhoud (DMO) is daarom verhuisd naar een nieuw pand aan Kerkenbos 1313 in Nijmegen. Een mooie gelegenheid voor een feestje!

Op vrijdag 31 maart verrichte directeur-bestuurder Emiel Talen de officiële opening. De sleutel werd symbolisch overhandigd door algemeen directeur Mark van der Graaf aan vestigingsdirecteur Martijn van der Wal en projectleider DMO Mark Vruggink. Het werd een gezellige middag, waar medewerkers van de verschillende vestigingen van lekker eten en drinken genoten.

‘We zijn bijzonder tevreden met dit mooie pand’, aldus Emiel Talen en Mark van der Graaf. ‘Prettige bijkomstigheid is dat het direct achter het pand van onze vestiging Talen Zuid staat. Mooier kan niet.’

Sinds 1928

Talen Vastgoedonderhoud is opgericht in 1928 als schildersbedrijf in Apeldoorn. Nu – ruim 90 jaar en vier generaties later – is het eenmansbedrijf van toen uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met ruim 300 medewerkers en vier vestigingen in Nederland. Talen werkt strategisch samen met professionele vastgoedeigenaren. Wij verduurzamen, renoveren en onderhouden op grote schaal sociale huurwoningen door het hele land. Daarnaast verrichten wij dagelijks onderhoud voor opdrachtgevers in Nijmegen en omgeving. Talen Vastgoedonderhoud is in 2015, 2017 én 2021 uitgeroepen tot Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur.

Gerelateerde berichten

Talen viert de lente met bewoners!

- De lente is begonnen! En dat vieren we. Op projecten waar wij renoveren of verduurzamen hebben onze bewonersbegeleiders en vakmensen bijna 1000 blauwe druifjes uitgedeeld. Een klein gebaar naar de bewoners voor wie wij aan het werk zijn.

Deltion studenten bezoeken project in Kampen

- Voor deltaWonen werken we aan de verduurzaming van 27 woningen aan de Anjerstraat en Plantsoenstraat in Kampen. Een project waarbij de woningen van gemiddeld energielabel C naar energielabel A gaan. Als onderdeel van de bedrijvencarrousel, georganiseerd door Stichting Vrienden van de Bouw, ontvingen we vorige week zo’n 15 eerstejaars studenten Bouwkunde van het Deltion College (middenkader).

Duurzaam isoleren met hennep

- Samen met meer dan 30 partijen - Friese woningbouwcorporaties, bouwers, ontwikkelaars en overheden - ondertekenden we De Friese Vezelhennepdeal. Dit initiatief van GreenInclusive richt zich op het lokaal telen en verwerken van vezelhennep in isolatiematerialen. Het brengt boeren, woningcorporaties en bouw- en onderhoudsbedrijven samen en stimuleert de overgang naar biobased materialen.

Zoeken binnen Talen