Bewoners betrokken bij verduurzaming galerijflats

Sinds september 2020 zijn 140 woningen van woningbouwvereniging Mercatus van het gas af. De flats Hulkesteijn, Nijenbeek, Verlehorst en Old Putten aan de Urkerweg in Emmeloord zijn nu all-electric. 

In de decembereditie van Corporatiebouw aandacht voor de bewonersbetrokkenheid bij deze grote verduurzamingsoperatie. Lees hieronder het artikel of via de website van Corporatiebouw.

[pdf-embedder url=”https://talen.nl/backup_wp/wp-content/uploads/2022/01/2021-13-Corporatiebouw-Mercatus-flats.pdf” title=”2021 – 13 Corporatiebouw – Mercatus flats”]

Gerelateerde berichten

Verduurzaming 23 monumentale woningen Wijchen

- Samen met Talis en haar vaste RGS-partners ondertekenden wij afgelopen week een overeenkomst voor de uitvoering van het concept Woning delen.

Ondertekening verduurzaming studententorens DUWO

- Op 7 juli ondertekenden Arne Dolle, directeur Vastgoed van studentenhuisvester DUWO, en Frans Kaart, vestigingsdirecteur Talen West B.V., de overeenkomst voor de renovatie en verduurzaming van 3 torens aan de Opaallaan in Hoofddorp.

Het dak gaat eraf bij 175 woningen in Sneek

- Het dak gaat eraf aan de Lemmerweg in Sneek. We voeren verschillende verduurzamingswerkzaamheden uit. Hierdoor kunnen de bewoners van de 175 woningen van woonstichting Accolade binnenkort genieten van een goed geïsoleerde woning. 

Zoeken binnen Talen