Kerst Drive In voor medewerkers

In plaats van een kerstpakket aan huis kregen de Talen medewerkers dit jaar hun kerstpakket in een sfeervol aangeklede Kerst Drive In. De vele bomen, duizenden lichtjes en mooie kersttaferelen zorgden voor een ultiem kerstgevoel.

In verschillende tijdvakken reden er zo’n 350 auto’s coronaproof door de drive in. Bij de ontvangst kreeg iedereen een blauwe Talen kerstmuts, warme chocolademelk en iets lekkers. De collega’s vervolgden de ‘tour’ via de Straat van de Successen 2021 en de Laan van de Toekomst 2022 voor een terug- en vooruitblik. Ze reden langs houten chalets met winterse versnaperingen en ontvingen kerstcadeautjes van collega’s en directie. Ook werd er een polaroidfoto gemaakt om meteen mee te nemen. Met het kerstpakket in de kofferbak verlieten zij de Kerst Drive In.

Talen Vastgoedonderhoud is trots op haar mensen waarvan sommigen al meer dan 50 jaar in dienst zijn. ‘We zijn een mensenbedrijf, en doen het werk met elkaar’, aldus de directie Emiel Talen en Mark van der Graaf. ‘Vorig jaar is de kerstbijeenkomst niet doorgegaan. Elkaar informeel zien en spreken, hebben we echt gemist. Vandaar deze Kerst Drive In, waarbij we al onze medewerkers en vaste inleenkrachten persoonlijk bedanken voor het afgelopen jaar.’