Over ons

Missie

Talen Vastgoedonderhoud faciliteert haar opdrachtgevers beter bij het vormgeven van hun vastgoedstrategie.

Visie

Talen Vastgoedonderhoud is een gespecialiseerde en adviserende vastgoed onderhoudspartner: gewaardeerd door opdrachtgevers juist om haar kennis en adviserende rol in vastgoedstrategie. Talen werkt ketengeïntegreerd en prestatiegericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en oplossingen. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

 

Waarom Talen

  • Innovatief
  • Lean
  • Verantwoord
  • Ketengericht

Beste werkgever 2017/2018

Talen Vastgoedonderhoud is tot de top van de Beste Werkgevers 2017/2018 in de Bouw en Infrastructuur. Wij behaalden een Beste Werkgevers Score van 7,9. De uitkomst is gebaseerd op het eerder gehouden medewerkerstevredenheidonderzoek.

‘Talen Vastgoedonderhoud is een organisatie waar medewerkers heel bevlogen en betrokken zijn. Ze krijgen de ruimte om projecten op een eigen manier uit te voeren. De medewerkers zijn klantgericht en ervaren een prettige werkomgeving waarin zij goed kunnen (samen)werken en presteren. De enorme betrokkenheid van medewerkers en de manier waarop de organisatie is ingericht, maakt dat de klant echt op nummer 1 staat!’

Bron: Medewerkerstevredenheidsonderzoek Talen Vastgoedonderhoud

Met elkaar maatschappelijk betrokken

We zijn maatschappelijk betrokken en zoeken altijd naar mogelijkheden om werk, leren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samen te brengen. Daarnaast hechten we veel waarde aan het opleiden van talenten voor de toekomst. We zijn een Erkend Leerbedrijf en onderhouden nauwe contacten met opleidingsbedrijven zoals Fundeon, BORN en diverse ROC-opleidingen.

Meer informatie?

Neem contact op

Talen Vastgoedonderhoud behoort tot de top van de beste werkgevers van 2017/2018.